fbpx

Met een cadeau van foto-kadootje.nl zit je altijd goed

De tijd dat je foto’s moest laten ontwikkelen en dan in een fotoalbum plakken is al lang voorbij. We hebben digitale camera’s en smartphones en kunnen met gemak alle mooie, leuke en dierbare momenten vastleggen en delen met wie we maar willen. Maar, weet je wat nog veel leuker is dan foto’s maken en delen? Iemand eens echt verrassen met een gepersonaliseerd cadeau met een superleuke foto.

Moederdag cadeau, Vaderdag cadeau of zomaar een cadeau

Een foto cadeau is altijd een gewaardeerd geschenk waar je goed mee voor de dag komt. Leuk, om eens iets anders te geven dan de geijkte envelop met geld, cadeaubon of bloemen.

Je hoeft natuurlijk niet per sé een foto op het cadeau te laten zetten. Een lieve, grappige of inspirerende tekst bijvoorbeeld wordt ook goed gewaardeerd. In ons assortiment zit voor elk wat wils.

Laten we je ter inspiratie eens wat cadeau suggesties doen:

Moederdag cadeau

Verras je moeder op een originele manier met een MDF bordje LOVE waar je een voor haar dierbare foto op laat zetten. De bordjes zijn van uitstekende kwaliteit en natuurlijk erg decoratief. Of, wat dacht je van een klok met op de wijzerplaat een leuke foto? We hebben diverse modellen klokken.

Vaderdag cadeau

Zoek de allerleukste foto op die je hebt. van jezelf of samen met je vader en laat daar een puzzel van maken. Voor de vaders die wel een biertje lusten, hebben we leuke bieropeners die te personaliseren zijn. Maak bijv. een bieropener met naam. Voor vaders die vaak in de auto zitten is de kleine knuffel, om aan de binnenspiegel van de auto te hangen, ook een leuk cadeau. Deze knuffel is 10 cm lang en het shirtje van de knuffel biedt ruimte voor een leuke foto of tekst.

Zomaar een cadeau

Natuurlijk is een foto cadeau nooit zomaar een cadeau, maar je kunt het wel zomaar cadeau geven. Gewoon, in plaats van een bloemetje. Het kost je net zoveel, maar nadat de bloemen al verwelkt zijn, is het foto cadeau nog tip top in orde.

Nog meer redenen voor een foto cadeau:

Ter inspiratie:

Relatiegeschenken

Maak een mooie foto van je bedrijfspand of het team van medewerkers en verras je relaties met een foto cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie klok met een foto of de naam van je bedrijf op de wijzerplaat. Of, wat denk je van mooie sleutelhangers met een foto of inspirerende tekst erop? Met een foto cadeau als relatiegeschenk weet je zeker dat jouw promotiemateriaal niet in de prullenbak belandt.

Hoe het werkt

Iedereen kan nu zelf zijn of haar eigen foto cadeau ontwerpen. Ga naar de webshop, kies uit welk cadeau je wilt gaan personaliseren en volg de eenvoudige aanwijzingen op je scherm. Een kind kan de was doen. Zit je even zonder inspiratie? Geen nood. Laat het ons weten en we maken een mooi ontwerp voor je.

Gratis offerte voor afnames boven de 5 stuks

De foto-kadootjes in onze webshop kan je gewoon per stuk bestellen. Maar je kunt natuurlijk van één bepaald cadeau ook meerdere stuks willen bestellen. Bijvoorbeeld om als relatiegeschenk aan je klanten te kunnen geven, of om je hele familie of vriendenclub hetzelfde cadeau te kunnen geven.

Neem voor afnames van meer dan 5 stuks dus gewoon even contact met ons op. Dan maken we een offerte voor je op met een nog scherpere prijs dan voor de enkele stuks. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.