fbpx

Mokken bedrukken: altijd een origineel cadeau of relatiegeschenk

Soms is het lastig om een origineel cadeau of relatiegeschenk te bedenken. Zonder dat je er erg in hebt, verval je vaak weer in de geijkte cadeaubon of fles wijn. Met een bedrukte mok geef je altijd een origineel cadeau waar je iemand een groot plezier mee doet. Een bedrukte mok is niet alleen persoonlijk, maar ook nog eens praktisch.

Foto op mok, mok met naam, alles is mogelijk

De mogelijkheden om bij ons een mok te ontwerpen zijn eindeloos. Misschien vind je het leuk om voor iedereen een mok met zijn of haar eigen naam te ontwerpen in elke gewenste kleur. Of voor allemaal een leuke foto of inspirerende tekst. Het kan allemaal met onze handige tool.

Koffiekopjes met naam

Goed voor kleine geluksmomentjes

Telkens weer verschijnt er een glimlach op je gezicht als je koffie, thee of iets anders drinkt uit een mok met je favoriete foto of met een inspirerende of grappige tekst. Dat maakt een bedrukte mok ook zo’n origineel en gewaardeerd cadeau.

Bedrukte gekleurde mok

Minimale afname: 1 stuk

Je kunt qua kosten gerust eens iemand verrassen met een bedrukte mok in plaats van met een bloemetje. De minimale afname van onze bedrukte mokken is 1 en de verzendkosten houden we lekker laag.

Cadeau ideetjes voor een bedrukte mok:

  • Een mok voor jezelf met de foto van je kind of je geliefde;
  • Een mok voor je geliefde met een foto van jou of jullie kind of kinderen. Ook leuk voor op het werk;
  • Een bedrukte mok voor opa of oma met een foto van je kind of kinderen. Kan je er ook nog een lieve tekst bij zetten;
  • Ter afronding van een succesvol project een herinneringsmok voor je medewerkers of collega’s;
  • Samen met vrienden op vakantie geweest? Verras iedereen -of alleen jezelf- met een mok bedrukt met de leukste vakantiefoto;
  • Een bedrukte mok voor die goeie vriend of vriendin die jou heeft geholpen.

Duurzaam relatiegeschenk

Duurzaam relatiegeschenk

Relatiegeschenken belanden vaak al snel in de prullenbak. Niemand zit blijkbaar te wachten op die mooie kalender die je van jouw bedrijf hebt gemaakt. Ook goedbedoelde pennen etc. worden door de ontvanger vaak minder gewaardeerd dan de bedoeling was.

Geef eens een bedrukte mok met een aansprekelijke tekst of foto als relatiegeschenk. Desgewenst kan je er ook nog een logo op zetten.

Mokken worden altijd goed gewaardeerd en krijgen vaak een vaste plaats op het bureau van de ontvanger. Zo blijf jij in beeld bij jouw klant. Als je wilt, kan je de mok ook nog extra feestelijk maken door deze te vullen met bijvoorbeeld chocola of snoepjes.

Voor elke feestdag een origineel cadeau

We hebben veel feestdagen die aan een bepaald persoon gerelateerd zijn. Denk maar eens aan Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of Secretaresse dag.

Een gepersonaliseerde bedrukte mok is dan zeker een origineel cadeau. Je kunt behalve een foto ook nog een pakkende tekst op de beker zetten. Dat hoeft niet eens een ingewikkelde tekst te zijn, want teksten als “Voor de allerliefste moeder/vader” of “De beste secretaresse” vervelen nooit.

Mokken bedrukken voor Sinterklaas en Kerst

Sinterklaas en Kerst zijn bij uitstek gelegenheden om cadeautjes met elkaar uit te wisselen. Verzin eens een jaar iets anders dan de geijkte zeepjes, bodylotions, of chocolaatjes. Je zal zien dat je hoge ogen scoort met bedrukte mokken.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze mokken zijn van goede kwaliteit en worden met de grootst mogelijke zorg voor jou bedrukt. De foto’s, logo’s, plaatjes of teksten die op de mokken staan blijven daardoor heel lang mooi. Zelfs als je ze elke dag gebruikt heb je er heel lang plezier van.

Hulp nodig met mokken bedrukken?

Weet je echt niet wat je op je mok moet zetten? Of wil je ter herinnering aan een speciale gelegenheid mokken laten bedrukken en zit je zonder inspiratie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met een mooi ontwerp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.