fbpx

Zelf de mooiste onderzetters bedrukken: vanaf 1 stuk

Je ziet ze steeds vaker. Onderzetters met grappige of diepzinnige teksten, met een foto of onderzetters met logo. Bij foto-kadootje.nl kan je via de ontwerp-tool tot 10 verschillende ontwerpen uploaden. Bijvoorbeeld allemaal verschillende grappige of inspirerende teksten. Of een serie foto’s van een feest of vakantie.

Iedereen zijn eigen tekst of foto op de onderzetter

Als jij tot 10 verschillende onderzetters wilt bestellen, dan kan dat bij ons op de website. Zonder meerprijs kun je tot wel 10 verschillende onderzetters ontwerpen.

Je kunt kiezen uit rond, vierkant, glans of mat. Leuk voor op tafel als er een feestje is, om de gasten te vermaken en ideaal als gespreksstof.

Een bedrukte onderzetter is meer dan een leuk kado

In plaats van een enveloppe met geld of een bloemetje, kan je ook eens bedrukte onderzetters cadeau doen. Daarmee geef je de ontvanger niet alleen het idee dat je voor hem of haar speciaal bezig bent geweest, maar je geeft ook een uniek cadeau.

Onderzetter met trouwfoto

Voor particulieren en bedrijven

Een onderzetter bedrukken levert je hele leuke onderzetters op voor thuis, of om cadeau te doen. Maar ook steeds vaker worden bedrukte onderzetters toegevoegd aan het assortiment relatiegeschenken van bedrijven. Onderzetters met een mooie foto van het bedrijfspand, het logo, een pakkende tekst, of een mix daarvan.

Foto op onderzetter kadotips

Ter inspiratie zullen we je wat voorbeelden geven van momenten waarop bedrukte onderzetters een leuk kado zijn:

  • Stuur alle gasten die op jouw bruiloft of jubileum zijn geweest achteraf een onderzetter met foto en/of tekst als dank voor hun komst;
  • Maak voor vrienden of kennissen leuke, mooie of inspirerende bedrukte onderzetters als housewarming cadeau;
  • Breng die leuke vakantie met vrienden in beeld via bedrukte onderzetters. Leuk voor later!;
  • Ontwerp voor jezelf bedrukte onderzetters met grappige, diepzinnige of inspirerende teksten t.b.v. de gespreksstof van je gasten.
  • Set met foto’s van de kleinkinderen.

Bedrukte onderzetters voor Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of secretaresse dag

Allemaal speciale dagen voor speciale personen. Maak jouw cadeau extra persoonlijk met bedrukte onderzetters. Je kunt bijvoorbeeld voor je vader, moeder of partner een set bedrukte onderzetters geven met opeenvolgende foto’s.

Zo kan je bijvoorbeeld het afgelopen jaar in beeld brengen. Of maak voor de secretaresse voor elke dag van de week een onderzetter met een inspirerende of grappige tekst. Mogelijkheden te over!

Leuk kado voor Sinterklaas en Kerst

Deze feestdagen lenen zich uitstekend om bedrukte onderzetters in dat thema te ontwerpen ter verhoging van de feestvreugde in huis. Dat kun je doen met plaatjes, foto’s, kleur en/of inspirerende teksten.

Op deze dagen worden vaak ook cadeau’s uitgewisseld. Ook hier lenen bedrukte onderzetters zich uitstekend voor. Maak voor familie en vrienden lieve, grappige of mooie onderzetters.

Hulp nodig bij onderzetters bedrukken?

De tool waarmee je bij ons op de website een ontwerp voor jouw onderzetters kunt maken is erg gebruikersvriendelijk. Een kind kan de was doen. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je bijvoorbeeld even zonder inspiratie zit. In dat geval helpen we je graag. Neem contact met ons op en laat ons een schitterend of functioneel ontwerp voor je maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.